Секс Знакомства
Частное Видео Частное Фото Форум Блоги Видеочат СЕКС ШОП Игровые автоматы онлайн
О нас
 

Хочу сюда!
11 
26 

Информация о сообщении

26.05.2017 (26 мая 2017 в 11:50)

Лидер

Просмотр сообщения

Фантазія МЖМ

*Фантазія мжм*
Ти ведеш мене до кімнати, я знаю, що мене там чекає, сором, страх, насолода. Я не знаю хто він, Ти обрав його сам, бо я тягнула безкінечно з вибором партнера, бо ж хочу лиш тебе і тільки твоє тіло змушує мене шаленіти. Але сьогодні Ти не даєш мені вибору, та й я сама не готова відступати, це не в моєму стилі, йду, тримаючи твою долонь.
В кімнаті я впізнаю його, він один з моїх співрозмовників, довгі дні діалогів в вк, його намагання розвести мене на гарячі теми, мій внутрішній протест, я твоя, а він хто? Це повинно статися зараз. Я бачу твій настрій, Ти веселий, говіркий, все щоб я розслабилася і піддалася. Келих, другий, сміх, розмови...
Ти ніби випадково відсів від нас. Очікуєш. Він починає потрохи втручатися в мій простір, туди куди чужих я не пускаю. Рукою по бедрам, як випадково, спочатку легко. Алкоголь дає своє, він стискає мої ніжки, мне попу. Ти дивишься і схвально підмигуєш йому. Господар Ти! Всі це знають. «Соси!» я слухняно починаю розстібати його джинси і ось він, гарячий, твердий, повністю заполонив мій ротик, я стараюся для нього, стон... а Ти все дивишься, хтиво, з насолодою. Ти привів мене сюди, Ти дав мені його. Він на піку, рух за рухом головка все твердіша і вау! Мій ротик залитий) Ти швидко підходиш, береш мене за волосся, відриваєш від члена, я знала, що Ти хочеш, я знала. Я відкриваю ротик повний сперми, Ти задоволений цим видом. «Ковтай!» я слухняна, твоя і роблю все все. Відчуваю, як він вже вправно лиже мені, а Ти вже займаєш мій ротик в якому, ще кілька хвилин тому був член іншого, безцеремонно, безупинно ти володієш їм. А тим часом старання нашого друга доводять мене, я починаю вириватися від вас. Не даючи мені передихнути Ти волієш, щоб він взяв мене. Я слухняно стою на четвереньках, поки він напором бере. Ти не зводиш з мого обличчя очей, потім схиляєшься до вушка: «цього хотіла». І одним рухом притискаєш мою голову до низу, а він глибше входить... насолода всюди! Тепер Ти! Нарешті Ти в мені! 
Час йде... ви робите зі мною речі, які раніше я боялася, але не зараз. Зараз два вмілих чоловіка беруть мене задля задоволення мого, його, Твого.
Коли все закінчиться, вже на одинці, я притиснусь до тебе, мій любий, мій головний, з тобою все що забажаєш, з тобою на край світу!
P. S. Не судіть строго писанинну, бо ж я геть не профі, це лише думки, які мені так важко зібрати до кучі.

serguna_aliska · 26 мая 2017 в 11:50

Комментарии

Сортировать: 
Показывать по: 
 
  •  olesv: 
     
    Дуже правдоподібно
     
     17 сен 2022 в 13:11 
    0
     
  •  Yuriy 3_: 
     
    Неймовірно круто написано. Потрібно довіряти, кохати та бути коханою щоб такі фантазії писати
     
     23 дек 2019 в 21:15 
    1
     
  •  Ronin : 
     
    Дуже чуттєво і гарно написано...
     
     29 мая 2017 в 10:24 
    1
     
  •  fenix007: 
     
    возбуждающая фантазия, красиво
     
     28 мая 2017 в 14:04 
    1
     
  •  Ненасытный: 
     
    отличная фантазия
     
     26 мая 2017 в 13:25 
    1
     
Фантазія МЖМ